Velg reparatie

Schade aan uw velgen is helaas zo gemaakt, bijvoorbeeld door een stoeprand te raken. Wilt u de schade aan uw velgen laten repareren? Dan helpen onze monteurs u graag. Onze werkplaats is voorzien van alle gereedschappen die nodig zijn om diverse soorten schades aan uw velgen te repareren. Na reparatie zien uw velgen er weer als nieuw uit. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op of kom vrijblijvend langs bij onze werkplaats.

Diverse soorten velgschade

Oxidatie, stoeprandschade, kromme velgen of scheuren in velgen zijn enkele veelvoorkomende vormen van velgschade met elk hun eigen reparatiemogelijkheden. Wanneer u te maken heeft met gescheurde velgen, dan zullen deze gelast moeten worden. Hierbij is het belangrijk om rekening te houden dat dit niet altijd mogelijk is. Wanneer de scheur te groot is, dan is deze niet altijd te herstellen. Kromme velgen zijn vaak wel te herstellen. Dit doen we door de velg te richten.

De meest voorkomende schade aan velgen is stoeprandschade. Stoeprandschade houdt in dat de velgen krassen hebben. Onze monteurs hebben veel ervaring met het herstellen van deze schade. Wilt u ook van deze krassen af? Neem dan contact op voor meer informatie.

Steenbeek

Heeft u vervangend vervoer nodig voor de reparatieduur? Dan bieden wij u deze graag aan. Bij de meeste verzekeringsvormen is de vervangende auto zelfs gratis! Ook voor een haal- en brengservice kunt u bij ons terecht. Kom langs zonder afspraak, neem contact op of meld uw schade online.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in:

Autoschadeherstel

Wij repareren uw autoschade snel en vakkundig en bieden zelfs vervangend vervoer aan. Bekijk onze diverse soorten autoschadeherstel.

Bekijk reparatiesoorten

 

Ruitschade

Heeft u een sterretje of juist een grote barst in uw voorruit? Dan is het voor de veiligheid belangrijk om dit te laten repareren. 

Ruitschade repareren

Afspraak maken

Wilt u uw autoschade professioneel laten repareren? Maak dan een afspraak. Wij zijn telefonisch te bereiken via: 0181 - 482 862.

Afspraak maken 

Autoschade Steenbeek

Seggelant-Zuid 5
3237 ME Brielle (Vierpolders)

Contact

T 0181 - 482 862
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

vacatures

Openingstijden

ma t/m vrij 7.30-18.00 uur
zaterdag 9.00-12.00 uur

website: vuijst visuals