Bumper herstel

Steenslag, een ongeluk en hoge drempels zijn een aantal van de vele oorzaken van bumperschade. Hierdoor krijgen veel auto-eigenaren te maken met krassen, deuken of scheurtjes in hun bumper. Wilt u deze schade herstellen? Neem dan contact op met onze specialisten of kom vrijblijvend langs bij onze werkplaats.

De kosten van bumperreparaties

De kosten van bumperreparaties zijn afhankelijk van het materiaal, het merk, de grootte en de soort schade aan de bumper. Hierdoor is het zonder extra informatie niet mogelijk om te bepalen wat de kosten voor het repareren ongeveer zullen bedragen. Voor een inschatting kunt u het beste contact met ons opnemen.

Reparatiemethodes bumperschade

Er zijn diverse soorten schades aan bumpers mogelijk. Soms is de schade zo erg dat de bumper niet hersteld kan worden. Deuken in uw bumper kunnen met of zonder lakschade plaatsvinden. Wanneer het zonder lakschade is, dan is het vaak niet nodig om de bumper te spuiten. Dit kan de kosten flink drukken. Heeft uw bumper wel lakschade? Dan moet de bumper geplamuurd, geschuurd en gespoten worden.

Uw bumper laten herstellen bij Steenbeek

Wanneer u uw bumper laat herstellen bij Steenbeek, geniet u van vele voordelen. Zo bieden wij vervangend vervoer aan, kunt u gebruikmaken van onze haal- en brengservice en kunt u rekenen op behoud van uw merkgarantie. Neem contact op voor meer informatie of plan direct een afspraak in.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in:

Autoschadeherstel

Wij repareren uw autoschade snel en vakkundig en bieden zelfs vervangend vervoer aan. Bekijk onze diverse soorten autoschadeherstel.

Bekijk reparatiesoorten

 

Ruitschade

Heeft u een sterretje of juist een grote barst in uw voorruit? Dan is het voor de veiligheid belangrijk om dit te laten repareren. 

Ruitschade repareren

Afspraak maken

Wilt u uw autoschade professioneel laten repareren? Maak dan een afspraak. Wij zijn telefonisch te bereiken via: 0181 - 482 862.

Afspraak maken 

Autoschade Steenbeek

Seggelant-Zuid 5
3237 ME Brielle (Vierpolders)

Contact

T 0181 - 482 862
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

vacatures

Openingstijden

ma t/m vrij 7.30-18.00 uur
zaterdag 9.00-12.00 uur

website: vuijst visuals