Over ons

Over mij

Dick Steenbeek

Wij werken samen met verzekeringsmaatschappijen en Leasemaatschappijen
Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!

U KUNT REKENEN OP

De complete schadeafwikkeling
Peroonlijke service

VOLG ONS

Sinds 1962

De motoren van ons bedrijf

Met een vader als carrosseriebouwer en vakkennis als achtergrond, besloten de tweelingbroers Co en Dirk Steenbeek om samen een autoschadebedrijf te beginnen. In juni 1962 was het zover: Autoschade Steenbeek opende haar deuren in Oostvoorne.

Er werd vakwerk geleverd én het werd beloond, al snel verhuisde het bedrijf naar Voorweg in Oostvoorne. Iedereen in de regio wist Steenbeek te vinden. Intussen werden ook de opvolgers geboren: André en Dick Steenbeek, zonen van Dirk Steenbeek.

Dirk Steenbeek overleed in 1982, het bedrijf werd voortgezet door Co Steenbeek. Op 63-jarige leeftijd heeft Co Steenbeek ‘Autoschade Steenbeek’ overgedragen aan de ‘Gebroeders Steenbeek’, Dick en André. In 2015 heeft André het bedrijf verlaten en is een nieuw bedrijf begonnen in Spijkenisse dat gespecialiseerd is in klein schadeherstel.

Sinds januari 2002 is Autoschade Steenbeek gevestigd op het industrieterrein Seggelant in Brielle en nog steeds staan ambachtelijk vakmanschap, service en kwaliteit voorop!

  • Ambachtelijk vakmanschap
  • Service
  • Kwaliteit

Toekomst

Status specialist

De auto-industrie is aan verandering onderhevig, ander materiaal gebruik en complexere elektronische systemen. Wij werken continu aan de beheersing van reparatie technische kennis, dit doen wij middels bijscholing, maar óók door onszelf uit te dagen. Zo hebben wij een Seat Alhambra omgetoverd tot een Audi R5! Dit project krijgt een opvolging, inmiddels wordt er aan een nieuw project gewerkt

Daarnaast zijn wij een erkend leerbedrijf en altijd op zoek naar nieuw talent. Ben jij technisch en zoek je uitdagend werk waarbij geen dag hetzelfde is? Informeer naar onze vacatures!


Service & garantie

Alle zorg uit handen

Of het nu gaat om een kras op de auto of de gevolgen van een aanrijding, voor ú is schade altijd vervelend. Wij nemen u graag alle zorg uit handen, het invullen van het schadeformulier, contact met de verzekeraar, heldere informatie over het verloop en de kosten van de reparatie en tenslotte het terugbrengen van de auto in nieuwstaat. 

Wij garanderen top herstel van uw auto: u krijgt 4 jaar garantie op herstel van de schade!

  • Hulp bij het invullen van uw schadeformulier
  • Contact met de verzekeraar
  • Heldere infromatie over het verloop en de kosten
  • Het terugbrengen van de auto in nieuwstaat

Autoschade Steenbeek

Seggelant-Zuid 5
3237 ME Brielle (Vierpolders)

Contact

T 0181 - 482 862
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

vacatures

Openingstijden

ma t/m vrij 7.30-18.00 uur
zaterdag 9.00-12.00 uur

website: vuijst visuals