Auto spuiten

Wij hebben veel ervaring met het gedeeltelijk of volledig spuiten van auto’s. Heeft u lakschade? Dan adviseren wij om dit te laten herstellen. Onbehandelde lakschade kan zorgen voor roestvorming en dit wilt u natuurlijk voorkomen.

Spotrepair

Bij kleine beschadigingen kiezen we vaak voor het plaatselijk spuiten en repareren van de schade. Dit is niet alleen sneller, maar ook stukken voordeliger. Deze methode wordt spotrepair genoemd. Krassen, deuken en andere oneffenheden worden aangepakt zonder de onaangetaste delen van de auto te behandelen. Dit is de modernste manier van schadeherstel en de ideale oplossing voor kleine autoschade.

Auto spuiten na schade

Onze monteurs helpen u graag om uw auto te spuiten en lakschade weg te werken. Bij grotere lakschade is spotrepair helaas geen optie. Dan is het noodzakelijk om heel de auto of een groot gedeelte van de auto te spuiten. Wij zorgen er dan voor dat uw auto er weer als nieuw uitziet. Eventueel is het ook mogelijk om uw auto in een andere kleur te spuiten.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in:

Autoschadeherstel

Wij repareren uw autoschade snel en vakkundig en bieden zelfs vervangend vervoer aan. Bekijk onze diverse soorten autoschadeherstel.

Bekijk reparatiesoorten

 

Ruitschade

Heeft u een sterretje of juist een grote barst in uw voorruit? Dan is het voor de veiligheid belangrijk om dit te laten repareren. 

Ruitschade repareren

Afspraak maken

Wilt u uw autoschade professioneel laten repareren? Maak dan een afspraak. Wij zijn telefonisch te bereiken via: 0181 - 482 862.

Afspraak maken 

Autoschade Steenbeek

Seggelant-Zuid 5
3237 ME Brielle (Vierpolders)

Contact

T 0181 - 482 862
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

vacatures

Openingstijden

ma t/m vrij 7.30-18.00 uur
zaterdag 9.00-12.00 uur

website: vuijst visuals