Spotrepair

Spotrepair is het plaatselijk herstellen van kleine krassen of deuken in uw auto. Hierdoor wordt er slechts een klein gedeelte van de auto gespoten. Dit is niet alleen vele malen sneller, maar ook een veel voordeligere optie.

Wilt u de krasjes en deukjes in uw auto voordelig laten verwijderen? Neem dan contact op of kom vrijblijvend langs bij onze werkplaats.

Wanneer kiezen voor spotrepair?

U kiest voor spotrepair wanneer u te maken heeft met kleine beschadigingen aan het lakwerk van uw auto. Omdat demonteren in dergelijke gevallen niet of in minimale vorm nodig is, besparen we veel tijd voor de reparatie, wat de kosten drukt. 

Om te bepalen of uw schade met spotrepair gerepareerd kan worden, kijken wij naar de locatie, de afmeting en de soort schade. In onze garage bepalen we of spotrepair mogelijk is. Voor een indicatie kunt u ervan uitgaan dat lakschade groter dan een A4’tje en deuken groter dan een tennisbal niet in aanmerking komen voor spotrepair. Wilt u weten of uw schade gerepareerd kan worden met spotrepair? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze garage. 

Misschien bent u ook geïnteresseerd in:

Autoschadeherstel

Wij repareren uw autoschade snel en vakkundig en bieden zelfs vervangend vervoer aan. Bekijk onze diverse soorten autoschadeherstel.

Bekijk reparatiesoorten

 

Ruitschade

Heeft u een sterretje of juist een grote barst in uw voorruit? Dan is het voor de veiligheid belangrijk om dit te laten repareren. 

Ruitschade repareren

Afspraak maken

Wilt u uw autoschade professioneel laten repareren? Maak dan een afspraak. Wij zijn telefonisch te bereiken via: 0181 - 482 862.

Afspraak maken 

Autoschade Steenbeek

Seggelant-Zuid 5
3237 ME Brielle (Vierpolders)

Contact

T 0181 - 482 862
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

vacatures

Openingstijden

ma t/m vrij 7.30-18.00 uur
zaterdag 9.00-12.00 uur

website: vuijst visuals