Ruitschade reparatie

Een sterretje, barst of ingeslagen ruit zijn veelvoorkomende ruitschades.  Wanneer u te maken heeft met ruitschade, raden wij aan om dit zo snel mogelijk te laten herstellen. Een sterretje kan, door temperatuurwijzigingen of extra spanning, opeens barsten. De kans is klein, maar voorkomen is beter dan genezen. Wilt u uw ruitschade laten repareren? Neem dan contact met ons op of kom langs bij onze werkplaats.

Ruit vervangen of laten repareren?

Heeft u te maken met een sterretje en bent u er vroeg genoeg bij, dan kan dit in de meeste gevallen gerepareerd worden. Bij sterretjes is het belangrijk om er vroeg bij te zijn. Wanneer er vuil in het sterretje komt, dan is het moeilijker om deze te herstellen.

Heeft u te maken met een scheur of barst? Dan raden we aan deze snel te laten vervangen. Een barst in uw ruit verhindert uw zicht, kan zorgen dat uw ruit uit elkaar barst én u riskeert hiermee een verkeersboete. In de meeste gevallen moet de ruit worden vervangen wanneer er een barst in zit.

Steenbeek

Garantiebehoud is een belangrijk onderdeel in onze service. Wij zorgen voor het volledige behoud van de merkgarantie door enkel originele onderdelen te monteren. Heeft u vervangend vervoer nodig? Dan bieden wij u dit aan. Bij de meeste verzekeringsvormen is de vervangende auto zelfs gratis! Ook voor een haal- en brengservice kunt u bij ons terecht. Kom langs zonder afspraak, neem contact op of meld uw schade online.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in:

Autoschadeherstel

Wij repareren uw autoschade snel en vakkundig en bieden zelfs vervangend vervoer aan. Bekijk onze diverse soorten autoschadeherstel.

Bekijk reparatiesoorten

 

Spotrepair

Wilt u kleine krassen of deuken in uw auto voordelig laten herstellen? Kies dan voor spotrepair!

Ontdek spotrepair

Afspraak maken

Wilt u uw autoschade professioneel laten repareren? Maak dan een afspraak. Wij zijn telefonisch te bereiken via: 0181 - 482 862.

Afspraak maken 

Autoschade Steenbeek

Seggelant-Zuid 5
3237 ME Brielle (Vierpolders)

Contact

T 0181 - 482 862
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

vacatures

Openingstijden

ma t/m vrij 7.30-18.00 uur
zaterdag 9.00-12.00 uur

website: vuijst visuals