Krassen verwijderen

Krassen in de lak van auto’s zijn een veelvoorkomend probleem. Gelukkig zijn krassen vaak goed en snel te verwijderen. Veel autobezitters denken dat de kosten voor het verwijderen van één of meerdere krassen hoog zijn, maar het herstellen van lakschade is vaak voordeliger dan u denkt.

Wilt u weten wat u kwijt bent voor het verwijderen van uw krassen? Neem dan contact op of kom vrijblijvend en zonder afspraak langs!

Een diepe of ondiepe kras?

Autolak bestaat uit meerdere lagen. Tot welke laag de lak beschadigd is, bepaalt of we het over een diepe of ondiepe kras hebben. Bij een lichte beschadiging van de lak is enkel de toplaag getroffen. Bij deze krassen kan de lak vaak hersteld worden door de lak te polijsten. Middeldiepe krassen herkent u aan een andere kleur in de lak. Om deze beschadiging te repareren, zijn er meerdere handelingen nodig. Ziet u in de kras een witte, grijze of metaalkleurige streep? Dan is er sprake van een diepe kras. 

Bij diepe krassen is het gelukkig niet altijd nodig om een groot gedeelte van de auto te spuiten. In de meeste gevallen spuiten we enkel de plek waar de beschadiging zich bevindt. Deze reparatiemethode heet spotrepair.

Spotrepair

Spotrepair is de perfecte manier om kleine krassen of deuken te herstellen. De schade wordt plaatselijk hersteld, waardoor uw auto niet voor een groot gedeelte hoeft te worden gespoten. Dit maakt het een voordelige en snelle optie van schadeherstel. 

Misschien bent u ook geïnteresseerd in:

Autoschadeherstel

Wij repareren uw autoschade snel en vakkundig en bieden zelfs vervangend vervoer aan. Bekijk onze diverse soorten autoschadeherstel.

Bekijk reparatiesoorten

 

Ruitschade

Heeft u een sterretje of juist een grote barst in uw voorruit? Dan is het voor de veiligheid belangrijk om dit te laten repareren. 

Ruitschade repareren

Afspraak maken

Wilt u uw autoschade professioneel laten repareren? Maak dan een afspraak. Wij zijn telefonisch te bereiken via: 0181 - 482 862.

Afspraak maken 

Autoschade Steenbeek

Seggelant-Zuid 5
3237 ME Brielle (Vierpolders)

Contact

T 0181 - 482 862
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

vacatures

Openingstijden

ma t/m vrij 7.30-18.00 uur
zaterdag 9.00-12.00 uur

website: vuijst visuals