Team Autoschade Steenbeek

„Bij herstellen van schades komt vakmanschap om de hoek kijken. Het vak is in de loop van de jaren enorm ontwikkeld. Met name de techniek maakt het werk interessanter en complexer. Onze monteurs hebben gouden handen en de juiste kennis om de verschillende auto's (merken) onder handen te nemen.“

Dick Steenbeek (directeur Autoschade Steenbeek)

Vernieuwing

Afgelopen jaar heeft Dick - in samenwerking met zijn collega’s - de processen opnieuw ingericht. “We wilden het slimmer doen". Een vlottere doorstroming van de auto’s en het proces aansluiten op de wensen van onze klanten. Voor kleine schades is er een aparte ruimte ingericht om direct en snel de schade te herstellen. Hier staat altijd een monteur klaar om de schade van A t/m Z direct te repareren. Dus geen tijdverlies!

Extra’s voor onze klanten

blog inzet autokleinTijdens het herstel van de schade kunnen de klanten van Steenbeek Autoschade gebruiken maken van een leenauto. Op deze manier kunnen onze klanten de dagelijkse bezigheden blijven doen, aldus Dick. Bijkomend voordeel is dat Steenbeek centraal gelegen is naast de N57. Onze klanten brengen hun auto  bij Steenbeek en stappen vervolgens in de leenauto om weer verder op pad te gaan. Natuurlijk is het ook mogelijk om te wachten of te werken in onze gezellige kantoor. De koffie staat voor u klaar!

Autoschade Steenbeek

Seggelant-Zuid 5
3237 ME Brielle (Vierpolders)

Contact

T 0181 - 482 862
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

vacatures

Openingstijden

ma t/m vrij 7.30-18.00 uur
zaterdag 9.00-12.00 uur

website: vuijst visuals