Autoschade

Een paaltje langs de weg, een onopvallende stoeprand of een krappe parkeerplek: een ongeluk zit in een klein hoekje en autoschade is zo gemaakt. Gelukkig is autoschade ook weer zo hersteld bij Autoschade Steenbeek. Van kleine krasjes tot grote schades, wij herstellen uw autoschade vakkundig en helpen u snel weer op weg!

Van kleine cosmetische krassen tot complexe autoschade

Autoschade is er in verschillende vormen. Zo kan het zijn dat u door een ongeluk te maken heeft met grote schade aan uw voertuig. Middels uitdeuken, plamuren, schuren en spuiten kunnen we uw auto weer herstellen. Daarnaast zien we ook veel kleine schades voorbij komen, zoals parkeerdeukjes, krassen en andere beschadigingen. Kleine schades kunnen we snel vervangen en deze reparatie is vaak voordeliger dan u denkt!

Autoschade herstellen bij Autoschade Steenbeek

Wilt u uw autoschade laten herstellen? Dat kan gemakkelijk en snel bij Autoschade Steenbeek! Zodra u een afspraak heeft gemaakt in onze werkplaats, gaan we meteen voor u aan de slag. Middels een intake stellen we de autoschade vast en maken we voor u een inschatting van de reparatietijd en de kosten. Het enige wat wij nodig hebben voor de intake zijn de groene kaart en het kentekenbewijs (deel 1a & 1b) van uw auto.

Na de intake dragen we uw voertuig over aan onze specialistische automonteurs. Zij herstellen de schade en maken uw auto weer zo goed als nieuw. Het enige dat ├║ hoeft te doen, is er voor te zorgen dat het schadeformulier bij uw verzekeringsmaatschappij of de tussenpersoon terecht komt. Heeft u problemen met het invullen van dit formulier? Ook daar helpen we u graag bij! Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor het repareren van uw autoschade.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in:

Spotrepair

Wilt u kleine krassen of deuken in uw auto voordelig laten herstellen? Kies dan voor spotrepair!

Ontdek spotrepair

 

Ruitschade

Heeft u een sterretje of juist een grote barst in uw voorruit? Dan is het voor de veiligheid belangrijk om dit te laten repareren. 

Ruitschade repareren

Afspraak maken

Wilt u uw autoschade professioneel laten repareren? Maak dan een afspraak. Wij zijn telefonisch te bereiken via: 0181 - 482 862.

Afspraak maken 

Autoschade Steenbeek

Seggelant-Zuid 5
3237 ME Brielle (Vierpolders)

Contact

T 0181 - 482 862
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

vacatures

Openingstijden

ma t/m vrij 7.30-18.00 uur
zaterdag 9.00-12.00 uur

website: vuijst visuals