Uncategorised

Sinds 1962

Sinds 1962

Over mij

Dick Steenbeek

Wij werken samen met verzekeringsmaatschappijen en Leasemaatschappijen
Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!

U KUNT REKENEN OP

De complete schadeafwikkeling
Peroonlijke service

VOLG ONS

FACEBOOK

Sinds 1962

De motoren van ons bedrijf

Met een vader als carrosseriebouwer en vakkennis als achtergrond, besloten de tweelingbroers Co en Dirk Steenbeek om samen een autoschadebedrijf te beginnen. In juni 1962 was het zover: Autoschade Steenbeek opende haar deuren in Oostvoorne.

Er werd vakwerk geleverd én het werd beloond, al snel verhuisde het bedrijf naar Voorweg in Oostvoorne. Iedereen in de regio wist Steenbeek te vinden. Intussen werden ook de opvolgers geboren: André en Dick Steenbeek, zonen van Dirk Steenbeek.

Dirk Steenbeek overleed in 1982, het bedrijf werd voortgezet door Co Steenbeek. Op 63-jarige leeftijd heeft Co Steenbeek ‘Autoschade Steenbeek’ overgedragen aan de ‘Gebroeders Steenbeek’, Dick en André. In 2015 heeft André het bedrijf verlaten en is een nieuw bedrijf begonnen in Spijkenisse dat gespecialiseerd is in klein schadeherstel.

Sinds januari 2002 is Autoschade Steenbeek gevestigd op het industrieterrein Seggelant in Brielle en nog steeds staan ambachtelijk vakmanschap, service en kwaliteit voorop!

 • Ambachtelijk vakmanschap
 • Service
 • Kwaliteit

Toekomst

Status specialist

De auto-industrie is aan verandering onderhevig, ander materiaal gebruik en complexere elektronische systemen. Wij werken continu aan de beheersing van reparatie technische kennis, dit doen wij middels bijscholing, maar óók door onszelf uit te dagen. Zo hebben wij een Seat Alhambra omgetoverd tot een Audi R5! Dit project krijgt een opvolging, inmiddels wordt er aan een nieuw project gewerkt

Daarnaast zijn wij een erkend leerbedrijf en altijd op zoek naar nieuw talent. Ben jij technisch en zoek je uitdagend werk waarbij geen dag hetzelfde is? Informeer naar onze vacatures!


Service & garantie

Alle zorg uit handen

Of het nu gaat om een kras op de auto of de gevolgen van een aanrijding, voor ú is schade altijd vervelend. Wij nemen u graag alle zorg uit handen, het invullen van het schadeformulier, contact met de verzekeraar, heldere informatie over het verloop en de kosten van de reparatie en tenslotte het terugbrengen van de auto in nieuwstaat. 

Wij garanderen top herstel van uw auto: u krijgt 4 jaar garantie op herstel van de schade!

 • Hulp bij het invullen van uw schadeformulier
 • Contact met de verzekeraar
 • Heldere infromatie over het verloop en de kosten
 • Het terugbrengen van de auto in nieuwstaat

Lees verder

Contact

Contact

Openingstijden

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 7.30-18.00uur.
En zaterdag van 9.00-12.00 uur.

Contactformulier

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Industrieterrein Segglant-Zuid
Seggelant-Zuid 5
3237 ME Brielle (Vierpolders)

Uw specialist Autoschade Steenbeek

Lees verder

Autoschade

Autoschade

Neem contact met ons op en het enige dat ú hoeft te doen, is er voor te zorgen dat het Europees Schade Formulier bij uw verzekeringsmaatschappij of tussenpersoon terecht komt. Heeft u problemen met het invullen van dit formulier? Wij helpen u graag!
Het enige dat wij nodig hebben voor de intake zijn de groene kaart en het kentekenbewijs (deel 1a & 1b) van uw auto. Als u gebruik wilt maken van vervangend vervoer, dan dient u ook uw rijbewijs mee te nemen. Autoschade Steenbeek herstelt uw autoschade vakkundig en helpt u snel weer op weg! Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Of het nu gaat om de gevolgen van een aanrijding of een kras op uw auto, schade is altijd vervelend

Een kijkje achter de schermen

Niets is leuker om een auto weer volledig te herstellen en een klant blij te maken! Daarom geven wij een kijkje achter de schermen. Zie hoe onze collega Sjaak vakkundig te werk gaat.

Wat bieden wij u nog meer?

 • Behoud merkgarantie

  behoud merkgarantie

  Waardebehoud van uw auto is na een schade van groot belang. Daarom zorgen wij voor volledig behoud van merkgarantie door alléén originele onderdelen te monteren. Origineel past beter, staat beter en de fabrikant biedt weer alle garanties als voorheen. Met het FOCWA Garantiebewijs (dat 4 jaar geldig is) bieden wij u de waarborg en zekerheid van een vakkundig schadeherstel.
 • Professioneel werken

  professioneel werken

  Om onze klanten optimaal van dienst te zijn werken wij in een professioneel uitgeruste werkplaats met de modernste uitdeukapparatuur en spuitcabine. Het waarborgen van kwaliteit is van groot belang voor een blijvend goed resultaat.

  Energiebesparing en een minimale milieubelasting heeft Autoschade Steenbeek ook hoog in het vaandel staan.
 • Snel weer rijden

  snel weer rijden

  Na een schadegeval wilt u uiteraard zo snel mogelijk weer kunnen rijden.
  Met behulp van een digitale camera maken wij een opname van de schade en zenden een fotoset naar de verzekeringsexpert. Door deze moderne procedure is het in veel gevallen mogelijk vrijwel direct te beginnen zodat uw auto weer snel klaar is!
 • Duidelijke facturen

  facturen

  Wij voorzien u van heldere en gedetailleerde facturen.
 • Vervangende auto

  vervangende auto vervoer

  Heeft u voor de duur van de reparatie een vervangende auto nodig, dan verzorgen wij die voor u. Bij de meeste verzekeringsvormen is de vervangende auto zelfs gratis! U betaalt in dat geval dus alleen de brandstofkosten.
 • Service

  service

  • Kom langs zonder afspraak
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Hulp bij het melden van de schade
  • Hulp bij invullen schadeformulier
  • Geen tijd? Meld uw schade online

Lees verder

Kleine schade

Kleine schade

Heeft uw auto een kleine schade opgelopen en twijfelt u nog over deze wel of niet te laten repareren? Misschien is een Smart Repair Reparatie dan wel iets voor u. Het laten herstellen van een kleine schade is namelijk vaak helemaal niet zo duur als men vaak denkt. Onze specialisten zorgen voor een vakkundig en snel herstel en uw auto ziet er daarna weer keurig uit!

Bij het repareren van uw schadeauto beoordelen wij altijd of het mogelijk is om een Smart Repair reparatie toe te passen.

Gaat u uw (Private) Lease wagen inleveren? Laat uw auto van te voren door ons checken en indien nodig voordelig herstellen. Zo voorkomt u onaangename verrassingen achteraf.

Kleine schade?

Uitdeuken zonder spuiten

Verwijderen van kleine deukjes op plaatsen waar de lak nog intact is

Spot Repair

Bijspuiten van kleine lakbeschadigingen zoals roest en krassen aan bumpers en andere carrosseriedelen

Plastic reparatie

Herstellen van kleine beschadigingen aan het dashboard, consoles of deurbekleding (bijvoorbeeld veroorzaakt door inbraak OF telefoonaansluiting) en repareren van gestructureerde of gladde bumpers

Bekleding reparatie

Voor het herstellen van kleine beschadigingen aan de bekleding en/of het herstel van gaatjes in de bekleding

Alternatieve reparaties

Bumper reparatie

Repareren van grotere beschadigingen zoals scheuren en gaten in bumpers

Ruitreparatie

Verwijderen van krassen, scheurtjes en sterren uit ruiten

Waarom zou u niet dat lelijke deukje of krasje laten repareren? Vaak voordeliger dan u denkt!

AUTOSCHADE STEENBEEK

De voordelen voor u als auto-eigenaar zijn duidelijk: tijdwinst, kostenbesparing en toch een kwalitatief goede reparatie. Vóór en na de behandeling!

Smart Repair reparaties bij Autoschade Steenbeek

Offerte

Lees verder

Meer artikelen...

Autoschade Steenbeek

Seggelant-Zuid 5
3237 ME Brielle (Vierpolders)

Contact

T 0181 - 482 862
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

vacatures

Openingstijden

ma t/m vrij 7.30-18.00 uur
zaterdag 9.00-12.00 uur

website: vuijst visuals